• Telpon: + 86-311-80696188
  • E-mail: daniel@world-starter.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    • sns06
    • sns07

    Babagan awake dhewe

    20170515_104045

    Shijiazhuang Boya Automobile Electric Co., Ltd.  has professional management and technical teams led by senior engineers and other professionals. To ensure product quality and credibility, the company owns advanced processing equipment, perfect testing equipment and quality management system. In 2010, the company passed reassessment of ISO9001 (version 2008) International Quality Management System certification.
    Perusahaan nandheske ing baris guide saka "Best Quality kanggo kaslametané, Efisiensi kanggo Development, Manajemen Profesional kanggo Ngirimke Pelanggan Services". Perusahaan yakuwi kanggo berkembang liyane kesempatan bisnis dening nggawe produk iklan kanggo klien. Boya wiwitan Motors lan generator bisa digunakake digunakake ing abot kendaraan, khusus kendaraan, bis kemewahan, mesin construction lan jinis kendaraan. Kanthi kinerja technical banget lan kualitas dipercaya, produk Boya wis perdagangan kanggo kabeh Tiongkok. Menapa malih, sawetara bagéan mesin lan komponen wis diekspor kanggo akèh negara liyane lan wilayah ing Timur Tengah, Asia Kidul-Wétan, Eropah lan Amérika. Perusahaan wis gained kapercayan apik banget lan ajining diri kanggo menang pasar dening banget kualitas, produk biaya-efektif kita lan layanan profesional.
    Kita cumadhang kanggo kerjo bareng karo partners domestik lan jaban rangkah kanggo mangsa kita luwih.


    
    Tampilan Online Chat!