• Telpon: + 86-311-80696188
  • E-mail: daniel@world-starter.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    • sns06
    • sns07

    AAPEX Show 2018

    AAPEX Show 2018
    AAPEX Show: perdagangan nuduhake
    The Automotive Aftermarket Products Expo (AAPEX) iku acara perdana industri kanggo produk anyar, solusi bisnis, inovasi paling anyar, pendidikan ekstensif lan jaringan ngédap. Industri nyakup kabeh produk lan layanan dituku kanggo kendaraan tugas cahya lan abot sawise sale asli kalebu bagéan panggantos, aksesoris, lubricants, produk katon, ban, ndandani tabrakan, ndandani layanan sarta pribadi lan peralatan perlu kanggo nggawe ndandani.

    Profil Event AAPEX Show
    Industries: bagean Automobile Car Caravans Cars kendaraan Commercial Motorcycles
    edition Next AAPEX Show
    Saka Selasa 30 Oktober ana 1 November 2018
    Venue: Sands Expo & Convention Center
    City: Las Vegas
    Negara: Amerika Serikat


    Post wektu: Sep-04-2018
    
    Tampilan Online Chat!