• Telepon: + 86-311-80696188
  • Surélék: daniel@world-starter.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    • sns06
    • sns07

    Tentang Kami

    20170515_104045

    Shijiazhuang Boya Automobile Electric Perkakas Co., Ltd.  has professional management and technical teams led by senior engineers and other professionals. To ensure product quality and credibility, the company owns advanced processing equipment, perfect testing equipment and quality management system. In 2010, the company passed reassessment of ISO9001 (version 2008) International Quality Management System certification.
    Pausahaan keukeuh dina garis pituduh tina "Quality Best keur survival, Kekecapan keur Kamekaran, Manajemén Profesional pikeun delivering Konsumén Services". parusahaan boga tujuan pikeun ngamekarkeun deui kasempetan bisnis ku nyieun produk branding pikeun klien. Boya starter motor na Generators bisa loba dipaké dina kandaraan beurat, kandaraan husus, beus méwah, mesin konstruksi sarta rupa lianna tutumpakan. Kalawan kinerja teknis alus teuing jeung kualitas dipercaya, produk Boya geus traded ka sakuliah Cina. Leuwih ti éta, sababaraha bagian mesin sareng komponenana geus diékspor ka loba nagara sejen tur wewengkon di Wétan Tengah, Asia Tenggara, Éropa jeung Amérika. parusahaan geus miboga credibility pohara alus sarta reputasi meunang pasar nu ku kualitas alus teuing, produk ongkos-éféktif urang jeung jasa profésional.
    Kami daék cooperate kalawan mitra domestik jeung luar negeri pikeun masa depan urang hadé.


    
    WhatsApp Online Chat!