• Telepon: + 86-311-80696188
  • Surélék: daniel@world-starter.com
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    • sns06
    • sns07

    AAPEX Tembongkeun 2018

    AAPEX Tembongkeun 2018
    AAPEX Tembongkeun: dagang némbongkeun
    The Automotive aftermarket Produk Expo (AAPEX) nyaéta acara Premier industri keur produk anyar, solusi bisnis, dina inovasi panganyarna, atikan éksténsif jeung jejaring luar biasa. Industri ngawengku sakabéh produk jeung jasa dibeuli pikeun kandaraan tugas lampu jeung beurat sanggeus dijual aslina kaasup bagian ngagantian, asesoris, minyak bumi, pangan produk penampilan, ban, perbaikan tabrakan, perbaikan jasa ogé parabot jeung alat penting keur nyieun perbaikan dina.

    Profil acara AAPEX Tembongkeun
    Industries: bagean Automobile Car Caravans Mobil kandaraan komérsial motor
    édisi salajengna AAPEX Tembongkeun
    Ti Salasa 30 Oktober nepi ka Kemis 1 Nopémber 2018
    tempat: Sands Expo & Convention Center
    Kota: Las Vegas
    Nagara: United States


    Pos waktos: Sep-04-2018
    
    WhatsApp Online Chat!